ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΑ

Η. Retificio Padano S.R.L ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια με την παραγωγή των διχτυών συγκομιδής ελιών, με την οποία έγινε διάσημη σε όλη την Μεσόγειο. Για δεκαετίες παράγουμε τα δίχτυα με τη μέγιστη προσοχή. Αυτά τα δίχτυα χρησιμοποιούνται όχι μόνο για τη συγκομιδή ελιών, αλλά και για να συλλέξουν τα κάστανα, τα καρύδια , τα φιστίκια κ.λ.π. . Τα δίχτυα τοποθετούνται κάτω από τα δέντρα για να διευκολύνουν τη συλλογή και να αποτρέψουν την επαφή με το έδαφος. Αυτά τα δίχτυα παράγονται κατά 100% στο εργοστάσιό μας στην Ιταλία, είναι μη τοξικά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την επαφή τροφίμων. Δίχτυα συγκομιδής για όλα τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ (ΒΙΟ) προϊόντα

  • Τα δίχτυα είναι κατασκευασμένα σε όλα τα στάδιά τους στο εργοστάσιο της Εταιρείας στην ΙΤΑΛΙΑ ( Ospitaletto – Brescia) από ίνες παρθένου πολυαιθυλενίου high density , σε μορφή monofilament, περιέχουν UV stabilizer, για μεγάλη διάρκεια ζωής, διαθέτουν πλευρικές ενισχυμένες ούγιες και κομποδέματα σε κάθε σημείο πλεξίματος.
  • Είναι τα μοναδικά δίχτυα, που παράγονται από μη τοξικά υλικά, αλλά από υλικά που είναι κατάλληλα για τρόφιμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
  • Όλοι οι τύποι των ελαιοδιχτυών έχουν τυπωμένες ούγιες, με τη σήμανση MADE IN ITALY – PER ALIMENTI.
    Είναι συσκευασμένα ένα – ένα σε διαφανή σακούλα PE με ετικέτα που είναι εμφανείς οι διαστάσεις και το εργοστάσιο παραγωγής.
  • Όλοι οι τύποι είναι υφασμένοι με νήματα παρθένου πολυαιθυλενίου κατάλληλου για τρόφιμα και διαθέτουν τις απαραίτητες εγγυήσεις. Επίσης κατάλληλα για τρόφιμα είναι και όλα τα προστιθέμενα υλικά. Όλοι οι τύποι:

1) Περιέχουν UV για μεγάλη διάρκεια ζωής
2) Δεν μαζεύουν, όταν απλώνονται στο χωράφι
3) Είναι ακριβώς στις διαστάσεις που αναφέρονται στην ετικέτα
4) Έχουν κομποδέματα σε κάθε σημείο πλεξίματος, οπότε εάν δημιουργηθεί σκίσιμο σε ένα σημείο, από τσιγάρο ή από άλλη αιτία, το σκίσιμο παραμένει μόνο στο σημείο εκείνο, χωρίς να επεκτείνεται
5) Η σύνθεση των νημάτων επιτρέπει στα ελαιόδιχτα, να είναι μαλακά, εύκολα στη χρήση, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους χρήστες.

Είναι τα μοναδικά δίχτυα, που δεν μεταφέρουν πλαστικοποιητές, στο λάδι επειδή είναι από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και πιστοποιούνται από όλες τις Εταιρείες πιστοποίησης, για βιολογικές καλλιέργειες.

Αναλυτικές προδιαγραφές

Παράγονται στους παρακάτω τύπους :

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ
> ΕΛΑΙΟΔΙΧΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Παράγονται στους παρακάτω τύπους :

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ > PADANO τύπου MESSINI

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ > PADANO τύπου PUGLIESE

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ > PADANO τύπου PUGLIESE ORO – ΧΡΥΣΟ

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ > PADANO για μόνιμη επίστρωση

Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ > PADANO σακί διχτυωτό

Retificio Padano RETIFICIO PADANO